X 

Arnold Schwarzenegger a vorbit despre moarte

8 iun. 00:30   Diverse
2810 0

Actorul Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului american California, vorbeşte cu multă sinceritate despre încercările şi dificultăţile din viaţa sa într-un nou documentar în trei părţi, „Arnold”, care va fi difuzat pe Netflix începînd de miercuri, informează site-ul revistei People citat de Noi.md

În acelaşi documentar, starul american de origine austriacă a vorbit şi despre ceea ce înseamnă pentru el raiul şi moartea, transmite digi24.ro.

Actorul de 75 de ani a abordat aceste teme după ce colegul său de breaslă Danny DeVito, în vîrstă de 78 de ani, i-a adresat o întrebare despre viitor, în timpul unui conversaţii publicate în Interview Magazine.

„Asta îmi aduce aminte de o întrebare pe care mi-a adresat-o Howard Stern: «Spuneţi-mi, domnule guvernator, ce se întîmplă cu noi după ce murim?». I-am spus: «Nimic. Vei fi la doi metri sub pămînt. Oricine îţi spune altceva e un mincinos»”, a răspuns Arnold Schwarzenegger.

„Nu ştim ce se va întîmpla cu sufletul şi cu toate acele lucruri spirituale, în care eu nu sînt un expert, dar ştiu că trupul, aşa cum ne vedem acum între noi, nu ne vom mai revedea niciodată în acest fel”, a continuat starul hollywoodian.


Deşi a recunoscut că moartea este un subiect cu care nu se simte confortabil, fostul campion de culturism a declarat că raiul, după părerea sa, reprezintă „o fantezie”.

„Cînd oamenii îşi spun «îi voi revedea în rai», sună bine, însă realitatea este că nu ne vom mai revedea după ce murim. Asta este partea tristă. Ştiu că unii oameni se simt confortabil cu subiectul morţii, nu însă şi eu”, a adăugat actorul american.

Dezvăluind că a pierdut „15 prieteni în ultimii 20 de ani” din industria culturismului, Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că i-a acordat raiului o nouă definiţie.

„Pentru mine, raiul este locul în care eu plasez o persoană pe care o iubesc foarte mult, care este amabilă, generoasă, care a avut un impact în viaţa mea şi în vieţile altor oameni. Îi păstrez într-un loc din mintea mea, ca şi cum ar sta în primul rînd al tuturor prietenilor pe care i-am avut. Şi mereu ai un sentiment plăcut atunci cînd te gîndeşti la ei”, a adăugat starul, potrivit People, citată de Agerpres.

Noul documentar în trei părţi „Arnold” va fi difuzat pe Netflix începînd de miercuri. Potrivit sinopsisului oficial, acest serial documentar „prezintă parcursul lui Arnold Schwarzenegger de la o localitate rurală din Austria pînă la cele mai înalte eşaloane ale visului american” şi conţine interviuri acordate de acesta alături de „prieteni, duşmani, colegi de distribuţie şi observatori”.

6
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?