X 
Puterea stiri: 7333
Criza energetică stiri: 1087

Apă în ureche. Cea mai simplă metodă prin care scapi de această problemă

6 sep. 03:30   Diverse
900 0

Apă în ureche. Apa îți poate ajunge în urechi cînd înoți sau chiar cînd faci duș sau baie.

Pentru că știm cît este de enervant, ne-am gîndit să îți spunem cum să o scoți.

Apă în ureche. De obicei, apa iese singură din urechi, însă în cazuri rare îți poate pătrunde în canalul auditiv și îți poate înfunda urechea, potrivit rapidhomeremedies.com. Durerile de ureche, mîncărimea, problemele de auz sau zgomotul din ureche sînt un semn că apa a produs ceva pagube. Pentru a evita astfel de situații, este indicat să intervii imediat.
Moduri în care scoți apa din ureche

Apă în ureche. Dacă simți că ai apă în urechi după ce ai înotat sau ai făcut duș, trebuie să iei imediat măsuri. Ieși imediat din piscină sau din cadă, pentru a te asigura că nu îți intră mai multă apă. Dă din cap dintr-o parte în altă, înclinînd ușor capul în partea afectată, pentru ca apa să iasă. Înclină, apoi, capul în partea în care ai apă și lovește urechea cu palma, pentru a forța eliminarea apei.

Apă în ureche. O altă metodă presupune să folosești sare. Ai nevoie de ¼ de cană de sare și o cîrpă din bumbac. Încălzește sarea, apoi pune-o pe o cîrpă uscată și leag-o astfel încît să nu curgă. Ține comprese-le pe urechea afectată pentru 2-3 minute, după care înclină capul într-o parte ca să scoți apa, potrivit unica.ro.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав