Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Anunț oficial: Vladimir Jirinovski a murit

6 apr. 13:27   Diverse
2687

Politicianul rus Vladimir Jirinovski a decedat. Anunțul oficial a fost făcut de speaker-ul Dumei de Stat al Rusiei, Veaceslav Volodin, în timpul ședinței plenare a Camerei, transmite tv8.md.

„Vladimir Volfovici Jirinovski a murit după o boală gravă și lungă”, a spus Volodin.

Deputații au onorat memoria politicianului cu un minut de reculegere și au anunțat o pauză în ședință.

Anterior, cu o astfel de declarație a venit senatorul Proniușkin, în data de 25 martie. Dar anunțul nu a fost confirmat. Postarea senatorului fiind ulterior ștearsă, iar Proniușkin și-a cerut scuze. Ulterior, a dezmințit aceste informații și serviciul de presă al Ministerului Sănătății din Rusia, precizînd că starea liderului LDPR, Vladimir Jirinovski, este evaluată ca fiind stabilă, medicii continuînd să ofere toată asistența posibilă. De asemenea, fiul lui Jirinovski, reprezentanții Partidului Liberal Democrat și ai Ministerului Sănătății au negat informații despre moartea politicianului.

Totodată, Partidul Liberal Democrat din Rusia (LDPR), formațiunea politică a lui Vladimir Jirinovski, a venit cu un mesaj în 25 martie, ei doreau să se judece cu toți cei care au anunțat moartea politicianului rus, informație care s-a dovedit a fi un fals. Potrivit serviciului de presă al partidului, urma a fi depusă o cerere la Procuratură.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав