X 

Antony Blinken merge la Bruxelles

31 mar. 07:45   Diverse
1155 0

Secretarul de Stat american, Antony Blinken, va participa la începutul lunii aprilie, la Bruxelles, la reuniunea miniştrilor de Externe din statele NATO şi la Consiliul SUA-Uniunea Europeană în domeniul energiei, anunţă Departamentul de Stat de la Washington.

"Secretarul de Stat Antony Blinken se va deplasa la Bruxelles, în Belgia, în perioada 3-5 aprilie, pentru a participa la reuniunea miniştrilor de Externe din NATO şi la a zecea sesiune a Consiliului pentru Energie SUA-UE. Cu ocazia reuniunii miniştrilor de Externe din NATO, secretarul de Stat Blinken va evidenţia susţinerea continuă a SUA pentru Ucraina şi angajamentul nostru pentru securitatea transatlantică şi pentru ordinea internaţională bazată pe reguli", anunţă Departamentul de Stat de la Washington, potrivit unui comunicat, transmite mediafax.ro.

"În cursul sesiunii Consiliului pentru Energie SUA-UE, secretarul de Stat Blinken va discuta despre garantarea securităţii energetice în contextul accelerării tranziţiei spre energie curată. Secretarul Blinken va avea întrevederi bilaterale cu Josep Borrell, Înaltul reprezentant pentru Afaceri Externe al UE, cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, şi cu ministrul ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba", a precizat Departamentul de Stat.

3
1
0
0
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий