TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Amestecul-minune care te protejează de țînțari toată vara

Nimic nu este mai supărător decît un țînțar care să te bîzîie toată noaptea, iar dimineața să te trezești cu niște mușcături de toată frumusețea.

Și ești cu atît mai frustrat, cu cît ai investit bani aiurea în niște dispozitive și produse împotriva insectelor, care nu și-au făcut datoria.

Mulți dintre noi așteptăm cu nerăbdare vara și plimbările lungi de seară în parc. Din păcate, un oaspete nedorit își face adesea simțită prezența: țînțarul. Pentru unele persoane, mușcătura lor creează și o reacție urîtă asupra pielii. Problema este că țînțarii nu sînt doar cunoscuți pentru bîzîitul lor enervant și mușcăturile lor, ci pot purta și unele boli foarte grave, cum ar fi virusul West Nile, febra dengue, virusul Zika și chiar malaria.

Lumînările parfumate au fost foarte eficiente și populare la un moment dar, dar ultimele cercetări au arătat că nu sînt recomandate pentru sănătate. Au mai existat cîteva produse, care din păcate dăunu ecosistemului. Vă propunem însă o lumînare parfumate, 100% naturală, obținută numai din ingrediente naturale. Nu numai că veți scăpa de țanțari, dar vă vor parfuma serile de vară.

Aveți nevoie de o lumînare care plutește, apă, o mînă de crenguțe de rozmarin, 5 felii de lime, 7-10 picături de ulei de eucalipt infuzat cu lămîie, cîteva felii de lămîie.


Amestecați toate ingredientele într-un borcan de sticlă și apoi așezați o lumînare deasupra. Pentru mai multă creativitate, puteți picta borcanul într-un model drăguț. În loc de ulei esenția de eucalipt puteți încerca ulei de lavandă, extract de vanilie, suc de lămîie, ulei de scorțișoară sau ulei de neem.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load