X 
Preşedintele stiri: 3603

Alertă de securitate la Londra. Un bărbat s-a tamponat cu mașina în poarta reședinței premierului

26 mai. 08:30   Diverse
1478 0

O mașină a ajuns joi, 25 mai curent, în grilajul care închide accesul pe Downing Street, strada pe care se află biroul premierului britanic, la Londra.

„Către ora (locală) 16.20 (18.20, ora Republicii Moldova), o maşină a lovit grilajul Downing Street, pe Whitehall. Poliţişti înarmaţi au arestat un bărbat la faţa locului, suspectat de daune penale şi conducere periculoasă”, a anunţat într-un comunicat poliţia.

Mașina s-a înfipt în porțile care separă strada pe care se află reședința premierului britanic și sediul Guvernului de bulevardul WhiteHall.


A fost impus un perimetru de securitate în zonă și circulația a fost întreruptă. Echipele de geniști urmează să sosească la fața locului pentru a căuta eventuali explozibili.

Porțile de care s-a lovit mașina sînt primul filtru de securitate spre sediul Guvernului. Pot intra doar membrii Guvernului, angajații și persoanele care au o invitație.

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий