X 

Al doilea cel mai mare oraș din Marea Britanie a intrat în faliment

6 sep. 20:00   Diverse
2251 0

Birmingham, al doilea oraș din Marea Britanie ca mărime, s-a declarat în faliment, suspendînd toate cheltuielile neesențiale după ce a primit cereri de plată egală în valoare de pînă la 760 de milioane de lire sterline.

Consiliul Local Birmingham, care deservește peste un milion de persoane, a luat măsura după ce autoritatea pentru buget al orașului a estimat că acesta va înregistra un deficit de aproximativ 87 de milioane de lire sterline.

Sharon Thompson, șefa adjunctă a consiliului local din Birmingham, a declarat că orașul „se confruntă cu probleme vechi de ani de zile” și că printre acestea se numără și cele legate de plata diferențiată a angajaților serviciilor și administrației locale, notează Noi.md cu referire la hotnews.ro.

John Cotton, președintele consiliului local, a declarat pentru BBC că un nou model de plată a angajaților va fi elaborat pentru a evita astfel de situații pe viitor și a dat asigurări că serviciile esențiale vor continua să funcționeze pînă cînd se va găsi o soluție.

3
3
1
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?