X 
Arşiţa stiri: 189
Jocurile Olimpice stiri: 145
Transnistria stiri: 1412

Ai 8 motive ca să iubești ziua de luni

23 ian. 2023,, 08:30   Externe
3127 0

Tocmai te bucurai că vine weekend-ul și deja s-a terminat. Iar e luni, iar trebuie să te duci la muncă… cine are chef de asta?

Din fericire, prima zi a săptămânii nu este atât de groaznică cum crezi, transmite smilefm.

Iată câteva motive pentru care să o iubeșți:

1. Ziua de luni este că Anul Nou: un nou început, perfect pentru a începe ceva nou. Fie că treci la o alimentație mai sănătoasă, îți faci abonament la sală sau permis la biblioteca, acum e momentul să o faci.

2. La începutul săptămânii stabilești obiectivele pentru zilele care urmează. Dacă săptămâna trecută nu ai fost prea productiv/-ă, nu te lasă copleșit/-ă și du la sfârșit sarcinile pe care le-ai început pornind de acum.


3. Dacă îți place jobul tău, mersul la muncă lunea ar trebui să devină o plăcere… chiar dacă trebuie să te trezești devreme.

4. Îți revezi colega/-ul de muncă cu care te înțelegi atât de bine sau colegul nou sau colega nouă care ți se pare simpatic/-ă.

5. Chiar dacă weekend-ul abia s-a terminat, poți începe de acum să faci planuri pentru sfârșitul acestei săptămâni. Ai atâtea opțiuni!

6. Și dacă weekend-ul tocmai s-a terminat, cu siguranță s-au întâmplat multe lucruri interesante pe care le poți discuta cu prietenii sau colegii la o cafea.

7. Luni ești mai productivă decât în celelalte zile ale săptămânii, pentru că tocmai te-ai relaxat două zile. Chiar dacă ai fi preferat încă o zi de leneveală sau distracție, cel puțin îți termini treaba mai repede.

8. Și nu în ultimul rând… mai sunt doar patru zile până la weekend!

0
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumul republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав