Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1730

Acoperișul liceului din satul Peresecina, Orhei a fost renovat

25 ian. 06:00   Diverse
835 0

Acoperișul Liceului „Alexandru Donici” din satul Peresecina, raionul Orhei a fost renovat. Lucrările au avut loc în cadrul Programului „Satul European” și au costat 2 mln de lei (100 de mii de euro), bani alocați din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL), transmite moldpres.md.

În urma implementării proiectului, 820 de elevi și peste 100 de cadre didactice, beneficiază de condiții mai bune pentru desfășurarea procesului instructiv-educativ.

Raionul Orhei are 20 de proiecte incluse în Programul „Satul European”. Valoarea totală a acestora constituie circa 40 mln de lei, din FNDRL. Un alt proiect finalizat la Orhei a vizat reparația acoperișului unui bloc al grădiniței de copii din satul Ivancea.

Programul Național de Dezvoltare Locală „Satul European” este elaborat și implementat de Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale prin intermediul Oficiului Național de Dezvoltare Regională și Locală (ONDRL). Acesta cuprinde 490 de proiecte, 56 dintre ele fiind deja finalizate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий