COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Acesta este alimentul care te scapă de colesterol

Avocado este binecunoscut pentru proprietatile sale.

Acestea se datoreaza continutului bogat de vitamine, precum complexul de B-uri, A, C, E, D, K si de minerale, cum ar fi calciu, fier, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, sodiu si zic. Din aceste motive, avocado este folosit la scara larga sub forma mastilor destinate ingrijirii tenului sau pentru a prepara feluri de mancare exotice, care fac kilogramele nedorite sa dispara ca prin minune.

Deși uleiul de avocado nu este la fel de cunoscut și folosit ca uleiul de măsline, este la fel de delicios ca acesta. Uleiul de avocado are, de asemenea, numeroase beneficii, în mare parte legate de conținutul său de antioxidanți și grăsimi sănătoase.

Uleiul de avocado este uleiul natural presat din pulpa unui avocado. Aproape 70% din uleiul de avocado consta din acid oleic, un acid gras omega-9 mononesaturat.

Acest acid gras este, de asemenea, componenta principala a uleiului de masline si se crede ca este partial responsabil pentru beneficiile pentru sanatate ale acestuia.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load