A sărit din avion care se pregătea să decoleze și s-a dat pe toboganul de evacuare

27 mar. 18:00   Diverse
2328 0

Un pasager al Delta Air Lines a fost arestat după ce a deschis una dintre ușile avionului și a coborît pe toboganul de evacuare al ieșirii de urgență chiar în timp ce piloții se pregăteau de decolare, scrie CNN.

Incidentul care a afectat zborul Delta 1714 de la Los Angeles la Seattle a avut loc în jurul orei 10:40 în timp ce avionul Boeing 737 aștepta să primească permisiunea de decolare, potrivit Administrației Federale a Aviației din SUA, transmite Digi.

Înainte să folosească ieșirea de urgență, bărbatul ar fi alergat în partea din față a avionului întrebîndu-i pe membrii echipajului: „Acum ce să fac?”

După ce a reușit să iasă din avion, bărbatul a sărit pe un cărucior de bagaje, scrie Insider. Pasagerul a fost prins inițial de echipajul avionului înainte de a fi arestat de polițiști. „Va fi dus la un spital local pentru o evaluare mintală”, a anunțat Devin Feldman, un ofițer de poliție de la aeroport. Pasagerii au fost transportați într-un alt avion cu care au putut să își continue călătoria.

1
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий