X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1669

A fost publicat un nou videoclip cu deteriorările de la Nord Stream 2

25 noi. 2022,, 16:45   Diverse
2056 0

Presa daneză a publicat noi imagini video cu deteriorările cauzate gazoductului rusesc Nord Stream 2, primele dintre cele care au avut loc în zona economică a Danemarcei.

Potrivit Adevărului European, fotografia și videoclipul au fost publicate de postul TV2, filmările au fost difuzate pentru prima dată la televiziune în seara zilei de 24 noiembrie.

Postul TV a filmat avariile cu o dronă subacvatică specială în aceeași zi – după ce a așteptat săptămîni întregi permisiunea autorităților daneze pentru a o lansa. Echipa s-a deplasat la gazoductul din orașul Renne de pe insula Bornholm, iar după aproximativ o oră și jumătate de drum, au lansat o dronă din barcă pentru filmări subacvatice. A fost nevoie de cinci ore pentru a filma pagubele, care a dus la o filmare de 3 minute.

Reamintim că mai devreme o fotografie și un videoclip cu deteriorarea conductei de gaz au fost publicate de ediția suedeză a Expressen.

După cum a relatat, în noiembrie, procurorul suedez care investighează deteriorarea gazoductelor Nord Stream 1 și Nord Stream 2 a confirmat că incidentul a fost un sabotaj, deoarece la fața locului au fost găsite urme de explozibil.

Compania operator a spus că tronsonul Nord Stream a fost distrus, fragmente din conductă au fost împrăștiate la o distanță de 250 de metri.

0
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий