COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

A doua casă? Cum să faceți locul de muncă mai confortabil

A doua casă? Cum să faceți locul de muncă mai confortabil

La serviciu ne petrecem cea mai mare parte din viața noastră. Prin urmare, este foarte important să creăm o atmosferă confortabilă la birou.

Psihologii sînt unanimi în opinia că 50% din succesul în domeniul profesional depinde de circumstanțele externe: mediul înconjurător și locul. Dacă doriți să vă bucurați de acest proces, primul lucru este să aveți grijă ca la serviciu să vă simțiți ca acasă.

Aveți grijă de spațiul personal. O dată pe lună, faceți o curățenie generală. Pe masă trebuie să existe neapărat ceva care să vă inspiră: o fotografie cu copiii sau cu un peisaj drag inimii, o figurină drăguță, un talisman.


Puneți lîngă dvs. un mic cactus sau suculent – ei absorb radiațiile calculatorului. Ar trebi să fie mai multă lumină în jurul dvs.! Cumpărați o lampă de birou de culoare galbenă pozitivă, care îmbunătățește starea de spirit și calmează.

Dacă petreceți toată ziua la birou, luați-vă încălțăminte de schimb. Adidașii sau balerinii moi sînt cei mai buni.

Încercați la fiecare două ore, cel puțin cinci minute să vă relaxați. Alergați în sus și în jos pe scări, mișcați brațele, picioarele, capul sau faceți exerciții de respirație.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load