COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 929 781   INFECTAȚI 361 828(+712)   TRATAȚI 345 226      DECESE 9022(+37)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

A apărut trailerul oficial al noii versiuni „Home Alone”

13 oct. 21:00   Diverse
1108 0

A fost lansat primul trailer oficial la noua versiune a filmului din 1990, devenit cult, „Home Alone”. În noua peliculă, Macaulay Culkin este înlocuit de actorul Archie Yates, în vîrstă de 12 ani.

Surse din industrie spun că Yates – care a jucat rolul principal în pelicula nominalizată la Globurile de Aur „Jojo Rabbit” – nu va relua legendarul rol a lui Kevin McCallister, ci va interpreta un personaj nou inclus în cunoscuta franciză, transmite ea.md.

Subiectul filmului repetă lungmetrajul popular din 1990: băiatul este uitat de părinți înaintea sărbătorilor de crăciun, iar în absența controlului părintesc el se bucură de libertate: mănîncă dulciuri cît vrea și chiar oferă rezistență dură tîlharilor care decid să jefuiască casa în mijlocul sărbătorii.

Macaulay Culkin, judecînd după trailer, nu va apărea în noua versiune a filmului „Home Alone”, însă unul dintre membrii familiei McCallister va reveni cu siguranță pe micile ecrane. În unul dintre cadre, publicul îl va vedea pe fratele cel mai mare al protagonistului filmului original, Buzz, care acum a crescut mare și a devenit polițist și patrulează acea zonă.

Regizorul este Dan Mather, cunoscut de spectatori din regizarea filmelor: „Bruno”, „Bridget Jones 3” și „Office Christmas Party”.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X