A ajuns star pe Instagram după ce a renunțat la meseriе (FOTO)

A ajuns star pe Instagram după ce a renunțat la meseriе (FOTO)

Lucra la un salon de coafor, dar a renunțat la tot și și-a urmat visul de a deveni pilot.


La 33 de ani, tînăra zboară acum în toată lumea, bucurîndu-se din plin de viață. 


Sara Johansson, în vîrstă de 33 de ani, din Suedia, și-a transformat viața cum probabil nimeni nu se aștepta. Fosta coafeză a decis să-și urmeze visul de a deveni pilot, iar de atunci nimic pare să nu îi stea în cale.


Tînăra a ajuns să piloteze avione comerciale de doi ani și jumătate, după cîțiva ani de studiu intens și practică. Înafara faptului că a avut curajul de a face ce-și dorea dintotdeauna, Sara este și foarte frumoasă.


Look-ul Sarei i-a atras ca un magnet pe internauții care au luat cu asalt contul de Instagram al femeii pilot. Într-un timp foarte scurt, imaginile făcute de ea în interiorul aeronavelor sau în colțuri de lume uimitoare, i-au adus peste 22.000 de urmăritori pe Instagram.


„Muncesc foarte mult pentru a fi extrem de bună în ce mi-am ales să fac. Nu vreau să dezamăgesc pe nimeni. Știu că sînt un pilot bun și vreau să învăț și mai multe de la căpitanii experimentați cu care zbor. Genul nu zboară în avion ci omul”, a spus Sara.Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load