5 alimente care omoară natural celulele canceroase din corp

5 alimente care omoară natural celulele canceroase din corp

Într-o lume în care aproape ca sîntem bombardați cu tot felul de substanțe chimice, este normal să căutăm cele mai bune soluții care să contracareze poluarea, să lupte cu radicalii liberi și să întărească sistemul imunitar.

Cercetătorii au descoperit că în organismul uman existp o moleculă – TIC 10 – care activează o proteină ce ajuta corpul să lupte împotriva celulelor canceroase și să suprime dezvoltarea tumorilor.

Iată 5 alimente care ajută organismul să inhibe în mod natural dezvoltarea tumorilor.

1. Turmeric

Curcuminul are nenumărate beneficii, grație antioxidanților puternici pe care îi conține. Efectele sale benefice au o sfera largă de acțiune asupra mai multor boli, fără efecte secundare. Un studiu realizat la Munchen relevă faptul că turmericul inhibă formarea metastazelor.

2. Struguri și Resveratrol

Resveratrolul nu numai că este un antioxidant foarte puternic, însă el reduce degenerarea celulelor. Resveratrolul care se găsește în struguri ajută la reducerea dezvoltării celulelor canceroase și precanceroase.

3. Ceaiul verde

Catehina din ceaiul verde este o substanță flavonoidă uimitoare. Ea blochează dezvoltarea tumorilor și necrozelor și interfereaza cu o substanța chimică ce duce la inflamarea celulelor din mușchi și vasele de sînge.

4. Roșiile

Carotenoidele și licopenul din roșii sînt cele mai interesante substanțe care ajută corpul uman. Ele produc în organism mediatori chimici care reduc inflamațiile.

5. Fructe și legume proaspete

Indiferent ce fructe și legume consumăm, daca sînt proaspete ele aduc organismului o mulțime de beneficii. Începînd de la subsțantele care inhibă dezvoltarea inflamațiilor, fructele și legumele contribuie simțitor la reducerea celulelor cancerigene, în special în cazul cancerelor de colon.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load