AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 42
Cazul Șor stiri: 403
Criza energetică stiri: 742

Zonele de agrement, parcurile de distracții, cluburile de noapte și ringurile de dans din municipiul Chișinău își sistează activitatea

19 ian. 21:20   Capitala
1662

Zonele de agrement, parcurile de distracții, cluburile de noapte și ringurile de dans din municipiul Chișinău își sistează activitatea, în contextul evoluției situației epidemiologice nefavorabile și alarmante prin infecția cu noul coronavirus. Totodată, activitatea extrașcolară în instituțiile de învățămînt primar și secundar din municipiul Chișinău, în perioada 20 ianuarie – 3 februarie, se va desfășura la distanță. Deciziile au fost luate miercuri, 19 ianuarie, de către membrii Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică (CESP) a municipiului Chișinău, scrie zdg.md

Potrivit hotărîrii, activitățile teatrelor, cinematografelor și sălilor de concert se vor desfășura cu respectarea regulilor în vigoare de sănătate publică, cu obligativitatea ca toți spectatorii să prezinte la intrare certificatul COVID-19. Totodată, entitățile publice și private de pe teritoriul municipiului Chișinău vor organiza, după caz, programul de muncă al angajaților la distanță sau introducerea programului de muncă diferențiat.

Conform deciziei adoptate, centrele de sport și fitness își vor organiza activitatea cu asigurarea unei suprafețe de cel puțin 7 metri pătrați pentru fiecare client, cu obligativitatea ca toți clienții să prezinte la intrare în unitate certificatul COVID-19.

„Unitățile de alimentație publică își vor organiza activitatea cu utilizarea a cel mult 50% din numărul de locuri existente în spațiile interioare, cu obligativitatea deținerii de către toții clienții a certificatului COVID-19”, se arată în document.


0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав