COVID-19 în MOLDOVA

Zeci de şoferi, documentaţi de inspectorii de patrulare pentru diverse încălcări rutiere (FOTO)

Zeci de şoferi, documentaţi de inspectorii de patrulare pentru diverse încălcări rutiere (FOTO)

Zeci de şoferi nedisciplinaţi au fost documentaţi de inspectorii de patrulare pentru diverse încălcări rutiere comise anterior în trafic.

În dimineața zilei de 29 iulie curent, ofițerii Secției monitorizare și documentare a traficului rutiere (SMDTR) și din cadrul Direcției de patrulare Centru a INSP au verificat maşinile care se deplasau pe strada Munceșți din Chișinău. În decurs de 3 ore, prin filtrul poliţiştilor au trecut peste 230 de automobile.

Drept rezultat, 64 de şoferi au fost documentaţi pe loc, iar alţii 25 au primit citaţii de prezentare la SMDTR pentru confirmarea identităţii şoferilor care conduceau vehiculele respective în momentul comiterii contravenţiei. Majoritatea conducătorilor auto au fost documentați pentru depășirea limitei de viteză.


Procedura de verificare a maşinilor intrate în filtru a durat doar cîteva secunde, urmare a cărei, şoferii disciplinaţi şi-au continuat călătoria, iar cei care au comis încălcări în trafic și pînă în prezent s-au eschivat de la răspundere contravenţională, au fost documentaţi sau au primit citaţi.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load