COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 839 851 INFECTAȚI 323 469(+1787)   TRATAȚI 302 147     DECESE 7386(+40 )  Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2954
Puterea stiri: 6906
Coronavirus stiri: 7669

Vești bune: Încă 100 de autobuze noi pentru chișinăuieni

1 iul. 12:23   Capitala
2036 0

Astăzi a fost semnat Contractul de achiziţionare a celor 100 de autobuze noi pentru municipalitate, cu o garanție de 6 ani și jumătate și asigurarea mentenanței pe toată perioada.

Anunțul a fost făcut de primarul Ion Ceban. Cîștigătorul desemnat este compania ISUZU.

Astfel, pînă la finele anului curent, Primăria planifică să aducă la Chișinău cele 100 de autobuze noi.

"Mă bucur că ne-a reuşit în sfîrşit să semnăm acest contract. Deşi a fost o procedură destul de lungă, grupul de lucru creat în acest sens a muncit foarte mult.Mulțumesc mult tuturor și felicit toți chișinăuienii. Este o realizare comună. Dorința de a avea transport public de calitate ne-a mobilizat să mișcăm lucrurile", a declarat Ceban.

El a mai anunțat că pînă în toamnă la Chişinău vor ajunge şi toate acele 58 de unități de transport care vor fi repartizate suburbiilor. Urmează să fie angajați suplimentar şoferi la Parcul Urban de Autobuze.


"Mi-am propus ca pînă la finele mandatului împreună cu echipa să modernizăm PUA şi RTEC, astfel ca autobuzele şi troleibuzele care vor circula pe străzile capitalei să corespundă tuturor standardelor", a adăugat primarul.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽