COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

Va fi sau nu prelungită vacanța elevilor? Ce spune Ceban

28 oct. 11:30   Capitala
2330 0

Edilul capitalei spune că nu este încă clar dacă vacanța elevilor va fi sau nu prelungită. CNESP nu a publicat încă o decizie a ședinței de zilele trecute.

„Știu că se încearcă prelungirea vacanței elevilor cu încă o săptămînă din cauza Codului Roșu de infectări. Motivul însă nu este clar, nimeni despre aceasta nu vorbește. Pînă la această oră nu avem claritate deplină și nu am fost informați iar Combinatele școlărești nuștiu ce și cum să facă și dacă să procure alimente, ca acestea să fie livrate cînd se întorc copii la școală.

Din cîte știu CNESP planifica să prelungească vacanța cu minim încă o săptămînă. Dar nu e nimic clar pentru că nu am văzut publicată hotărîrea CNESP după ședința care a avut loc acum cîteva zile ”, a menționat Ceban într-un live pe facebook, transmite Noi.md cu referire la a-tv.md.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X