TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Urechean: Azi, cînd totul arde, noi căutăm păduchi în barbă

Urechean: Azi, cînd totul arde, noi căutăm păduchi în barbă

Serafim Urechean neagă acuzațiile unui martor ocular, precum că s-ar fi parcat neregulamentar, în centrul Capitalei. Fostul primar de Chișinău a declarat, pentru unimedia.info, că în locul unde și-a lăsat mașina este amenajată o parcare, în fața magazinului situat acolo, și că trotuarul nu a fost blocat.


„Am fost invitat de presă, de o televiziune, la un interviu, la capitolul strada Ismail, pe care am dat-o în exploatare fix 20 de ani în urmă. Acolo s-au oprit corespondenții, m-am oprit și eu, acolo e strada Ștefan Cel Mare 3, e o parcare în fața magazinului. Trebuia să stăm să fie în vizor strada, așa m-au rugat jurnaliștii. Neavînd alte posibilități de parcare, am plasat mașina în față”, a relatat Serafim Urechean.


Fostul primar de Chișinău spune că nu a comis o crimă prin modul în care s-a parcat: „În parcare erau vreo 100 de mașini și reiese că ele toate nu sînt parcate regulamentar. Trotuarul nu a fost blocat, deci totul este în regulă. Dacă vor găsi de cuviință, orășenii o să mă ierte…”.


Serafim Urechean s-a arătat deranjat de faptul că a apărut în presă: „Mi-i rușine că vă goniți după niște mărunțișuri. Azi, cînd totul arde, noi căutăm păduchi în barbă”.


Reamintim că în imaginile video postate pe internet, șoferul care a filmat momentul spune că cel care a parcat mașina pe trotuar, în fața unei stații de autobus este Serafim Urechean și că fostul primar s-ar grăbi la un interviu.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load