COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 746 866 INFECTAȚI 279 143(+1289)   TRATAȚI 265 144     DECESE 6569(+10)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6584
Coronavirus stiri: 7421

Unde în centrul capitalei va apărea o parcare de 100 de locuri.

28 iul. 12:30   Capitala
1871 0

În centrul capitalei, pe terenul municipalității, unde anterior era amplasată o parcare ilegală, au început lucrările de amenajare a unei parcări publice cu peste 100 de locuri. Este vorba de str. Ismail 27.

Potrivit primarului general Ion Ceban, în prezent sînt efectuate lucrări silvotehnice.

„Totodată, a fost decapat un strat de pămînt şi pregătit terenul pentru aşternerea învelişului de pietriş. Ulterior, parcarea va fi asfaltată şi va fi aplicat marcajul rutier.

În curînd vor începe lucrările de amenajare şi a parcării de vis-a-vis, din bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt 3, unde la fel vor fi create locuri de parcare. Amenajarea locurilor de parcare este o prioritate pentru municipalitate.

În paralel, identificăm şi alte locaţii atît în centrul oraşului, dar şi în sectoare unde vor mai fi amenajate locuri de parcare pentru automobile”, a declarat acesta.


Amintim că în proces de lucru este şi parcarea automată cu 4 nivele care urmează să fie amenajată în centrul capitalei.

Alte două parcări sînt amenajate în preajma parcului La Izvor. Una chiar la intrarea centrală în parc este deja funcțională, alta curînd va fi amenajată și va avea o capacitate de circa 400 de locuri și este amplasată pe strada Ghidighici, în preajma stadioanelor construite în parc.

Alte parcări sînt amenajate lîngă parcul Dendrariu, lîngă parcul Alunelul și parcul Sarmizegetusa din sectorul Botanica.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽