COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 596 955   INFECTAȚI 259 202(+184)   TRATAȚI 251 850     DECESE 6253(+3)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2825
Puterea stiri: 6431
Coronavirus stiri: 7307

Un tînăr din capitală riscă pînă la 5 ani de închisoare. Care e motivul

25 mai. 16:12   Capitala
1237 0

Un tînăr de 26 de ani, locuitor al capitalei, a fost plasat în arest pentru 30 de zile, fiind suspectat de comiterea unui viol și acţiuni violente cu caracter sexual.

La data de 22 mai, angajații Inspectoratului de Poliție Buiucani, au fost sesizați prin intermediul serviciului 112, despre faptul că o femeie, locuitoare a or. Durlești, mun. Chișinău, a fost victima unui viol.

La fața locului, victima în vîrstă de 71 de ani, a comunicat polițiștilor că în timp ce se afla în ograda casei, vecinul ei, fiind în stare de ebrietate avansată, prin constrîngere psihică și fizică a dus-o în casă unde a întreținut un raport sexual contra voinței acesteia, apoi a plecat într-o direcție necunoscută. Femeia a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Drept urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, suspectul a fost reținut la scurt timp după comiterea infracțiunii și escortat la inspectorat.

Acesta nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru jaf.


În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vina.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru viol și acţiuni violente cu caracter sexual. Conform legislației bărbatul riscă închisoare de la 3 la 5 ani.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽