COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI770 910 INFECTAȚI289 025(+648)   TRATAȚI 273 259     DECESE 6695(+16)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2923
Puterea stiri: 6770

Un tînăr din capitală riscă pînă la 5 ani de închisoare. Care e motivul

25 mai. 16:12   Capitala
1377 0

Un tînăr de 26 de ani, locuitor al capitalei, a fost plasat în arest pentru 30 de zile, fiind suspectat de comiterea unui viol și acţiuni violente cu caracter sexual.

La data de 22 mai, angajații Inspectoratului de Poliție Buiucani, au fost sesizați prin intermediul serviciului 112, despre faptul că o femeie, locuitoare a or. Durlești, mun. Chișinău, a fost victima unui viol.

La fața locului, victima în vîrstă de 71 de ani, a comunicat polițiștilor că în timp ce se afla în ograda casei, vecinul ei, fiind în stare de ebrietate avansată, prin constrîngere psihică și fizică a dus-o în casă unde a întreținut un raport sexual contra voinței acesteia, apoi a plecat într-o direcție necunoscută. Femeia a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Drept urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști, suspectul a fost reținut la scurt timp după comiterea infracțiunii și escortat la inspectorat.

Acesta nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru jaf.


În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vina.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru viol și acţiuni violente cu caracter sexual. Conform legislației bărbatul riscă închisoare de la 3 la 5 ani.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽