COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un șofer cherchelit prins de poliție în capitală

Un proces penal a fost pornit pe numele unui bărbat, în vîrstă de 40 de ani, după ce ultimul a fost depistat beat criță la volan, ieri, 27 iulie, pe strada Alecu Russo, din sectorul Rîșcani al Capitalei.

Șoferul a fost observat, în jurul orei 21.00, de carabinieri, la ghidonul unei motorete circulînd haotic. Acesta a fost somat să stopeze, iar în timpul discuției, carabinierii au simțit un miros puternic de alcool, transmite tv8.md.

Imediat, militarii au interzis șoferului să își continue drumul și au solicitat intervenția colegilor de la Inspectoratul Național de Securitate Publică (INSP). Ulterior, bărbatul a fost excortat la sediul INSP.

Șoferul a fost supus testului alcoolscopic, iar aparatul Drager a arătat o prezență a alcoolului, în aerul expirat, de 1,28 mg/l. Astfel, pe numele bărbatului a fost pornit un proces penal.

Dacă sînteți martorul unei tentative de conducere a automobilului sub influența alcoolului, anunțați imediat Poliția la numărul unic de telefon 067112902 sau la 112.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load