X 
Incendii stiri: 686
Cazul Șor stiri: 584
Preşedintele stiri: 3716

Un rucsac ticsit cu încărcătoare pentru arme de foc, găsit la Aeroportul Internațional Chișinău

9 noi. 2022,, 12:15   Capitala
2362 0

Poliția de Frontieră în continuare își fortifică poziția pe linia de securitate în Aeroportul Internațional Chișinău. În sensul aplicării unor măsuri de control și verificări speciale pentru a exclude orice risc la securitatea pasagerilor și personalului aeroportuar.

Ca rezultat, ieri seara, la intrarea în Aeroport a fost depistat un cetățean străin care avea cu sine un rucsac ticsit cu încărcătoare pentru arme de foc, o lunetă și o baionetă pumnal. În prezent, polițiștii de frontieră cercetează circumstanțele cazului.

Amintim că de la începutul lunii august curent, pentru asigurarea securității cetățenilor și excluderii riscurilor în acest sens, a fost modificată schema de lucru și aplicate verificări suplimentare.

La intrarea în Aeroportul Internațional Chișinău este instalat scanerul, unde se efectuează controlul de securitate atît al persoanelor, cît și al bagajelor. La fel, staționarea în fața Aeroportului este interzisă, cu direcționarea autovehiculelor în parcările autorizate. Echipe ale Poliției de Frontieră, în comun cu colegii de la IGP și IGC, asigură patrularea în adiacentul Aeroportului, dar și pe teritoriul acestuia. sînt antrenate în menținerea regimului mai multe echipe canine specializate

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?