COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un perete de sprijin de pe un șantier de la Buiucani a cazut peste mașini (FOTO)

Un perete de sprijin de pe un șantier de la Buiucani a cazut peste mașini (FOTO)

După ce în seara zilei de ieri, în urma ploilor torențiale din capitală, un perete de sprijin de pe șantierul din str. Nicolae Costin, 44/6 s-a surpat peste mai multe mașini parcate în apropiere, pretorul sectorului Buiucani a venit cu unele precizări.

”1. Agentul economic care construiește complexul locativ de pe respectiva adresă, care a construit și acel perete de sprijin, își va asuma compensarea pagubelor produse deținătorilor mașinilor care au fost avariate.

2. Zilele următoare, agentul economic va demola acest perete de sprijin și va construi altul, care să corespundă din punct de vedere tehnic și să asigure siguranța cetățenilor.


3. Cazul va fi examinat de către specialiștii de profil, inclusiv vom solicita Agenția Supraveghere Tehnică să se expună asupra cazului”, a scris Vadim Brînzaniuc într-o postare pe pagina sa de facebook.

Reamintim că ploaia puternică care a făcut prăpăd ieri în Chișinău a dus la prăbușirea unui gard de lîngă un șantier de construcție din sectorul Buiucani. În urma incidentului două mașini au fost avariate.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load