X 

Un operator de telefonie, avertizat de autorități

10 aug. 2021,, 12:48   Capitala
2620 0

Un operator de telefonie mobilă a fost avertizat de către autoritățile municipale pentru că a executat la rețelele tehnico-edelitare și nu a restabilit șantierul în termenul prevăzut. Mai mult, acesta a fost obligat să înlăture neconformitățile.

Primăria Chișinău a inițiat controale și a făcut un apel către proprietarii de rețele, de a se asigura că lucrările inițiate au fost finalizate corespunzător, cu restabilirea învelișului asfaltic. În caz contrar, autoritățile municipale avertizează că vor fi aplicate sancțiuni.

„Șantierele abandonate favorizează deteriorarea fundației drumurilor și apariția tasărilor. De asemenea, săpăturile creează incomodități locuitorilor orașului”, se arată într-un comunicat al primăriei.

Municipalitatea atenționează agenții economici care dețin șantiere de construcție sau diverse imobile, gestionarii blocurilor de locuințe, precum și proprietarii de locuințe la sol, despre aplicarea sancțiunilor pentru săpăturile pe drumurile publice, fără coordonarea acțiunilor cu serviciile municipale de profil.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?