Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

Un microbuz de rută a fost cît pe ce să lovească un bărbat. Reacția poliției

13 mai. 12:11   Capitala
1506

Un microbuz de rută era cît pe ce să strivească un bărbat chiar pe trecerea de pietoni. Incidentul s-a produs pe strada Ion Creangă din Capitală.

Filmulețul video a fost făcut public pe rețeaua de socializare Facebook. În el este surprins bărbatul care a pășit pe trecerea de pietoni, iar un microbuz de rută care mergea cu viteză, se pare că nu a reușit să frîneze cînd a văzut pietonul și a încercat să-l ocolească. Din fericire, bărbatul nu a fost lovit, doar a căzut jos și a tras o sperietură pe măsură.

Potrivit serviciului de presă al IGP Chișinău oamenii legii urmează să identifice șoferul, iar pentru încălcarea regulilor de oprire și neacordarea de prioritate pietonului și altor participanți la traficul rutier, va fi tras la răspundere.

„Cazul a fost înregistrat, iar la moment colegii noștri întreprind măsurile de identificare și documentare a conducătorului auto. Inspectoratul General al Poliției reiterează că asemenea comportament în trafic este inacceptabil, iar toți cei care dau dovadă de iresponsabilitate în raport cu viețile oamenilor și ignoră Regulamentul Circulației Rutiere vor fi sancționați conform legii”, se arată în nota emisă presei.0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав