Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1729

Un infractor turc, căutat de autoritățile germane, reținut în Aeroportul Internațional Chișinău

1 dec. 2022,, 12:30   Capitala
1600 0

În Aeroportul Internațional Chișinău, polițiștii de frontieră au reținut un cetățean al Turciei, care era dat în urmărire internațională încă din anul 2019. Conform datelor INTERPOL, autoritățile germane au emis mandatul de arest al persoanei pentru săvîrșirea infracțiunii de trafic de droguri.

Ieri, 30 noiembrie 2022, ora 21:21, printre pasagerii sosiți cu ruta „Istanbul-Chișinău” s-a prezentat și cetățeanul Turciei în vîrstă de 64 de ani. În cadrul procedurilor de control și de verificare a străinului în baza de date INTERPOL, polițiștii de frontieră au stabilit că acesta este căutat de către autoritățile de ocrotire a normelor de drept din Germania.

În fapt, bărbatul a fost reținut pe un termen de 72 ore și escortat în izolatorul de detenție preventivă al Direcției de Poliție, mun. Chișinău, pînă la luarea unei decizii legale.

Totodată, în adresa organelor de drept din Republica Federală Germania au fost expediate confirmarea și materialele necesare, pentru extrădarea persoanei în cauză.

1
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий