COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 1 003 660   INFECTAȚI 400 585(+3907)   TRATAȚI 369 139     DECESE 10 488(+18)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7837
Criza energetică stiri: 514

Un excavator a lăsat 1500 de consumatori fără gaze naturale

27 noi. 2021,, 14:19   Capitala
1029 0

O țeavă de gaz a fost spartă, în timpul unor săpături, care se efectuau în sectorul Ciocana al capitalei. Imediat, la fața locului s-au deplasat salvatorii, pompierii și angajații de la ChișinăuGaz.

Defecțiunea nu a fost unul periculoasă și nimeni nu a avut de suferit. Totuși, timp de cîteva ore, cît s-a lucrat pentru a remedia situația, peste 1.500 de consumatori casnici și noncasnici din zonă au fost deconectați de la rețeaua de livrare a gazelor naturale, transmite Tv8.md.

În timpul excavării solului, una dintre autospeciale a dat de o conductă de gaz subterană și, din neatenție, a sparto.

Pentru a preveni un eventual pericol, imediat a fost solictată poliția și ambulanța. Odată ajunși la fața locului, am suprins mai mulți muncitori, dar și un excavator, care făcea săpături.

„Muncitorii de la Chișinău-Gaz au încercuit zona cu o panglică. Am vrut să discutăm cu ei despre lucrările pe care le fac, dar nimeni nu a vrut să ne ofere un interviu.”


La fața locului a fost prezent și un echipaj de salvatori și pompieri de la Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care au asigurat paza antiincendiară.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X