Preşedintele stiri: 3022

Un coș de fructe și 1500 de lei pentru mai mulți oameni de creație din partea Primărie Chișinău

15 oct. 08:13   Capitala
1457 0

Un coș de fructe și bani, aceasta au primit mai mulți oameni de creație din partea Primărie Chișinău cu ocazia aniversării vîrstei în acest an. Edilul capitalei a declarat că toate persoanele ale artei trebuie valorificați.

„Vreau să vă felicit cu această sărbătoare de Hram. Vreau să vă comunic cele mai frumoase sentimente față de acest oraș pentru că m-am născut în acest oraș. Aici îmi sînt copiii, aici îmi sînt părinții și vreau ca toată lumea să fie sănătoasă – copiii dvs, părinții dvs și oameni dragi. Vreau ca orașul Chișinău să devină o capitală culturală. Capitală în care valoarea omului să fie în prim-plan.

Vreau ca orașul Chișinău să devină o capitală culturală, o capitală în care valoarea omului să fie în prim plan. Eu știu că acest lucru este posibil – de la sportivii care ne reprezintă peste hotare, pînă la oamenii de artă care ne reprezintă și poate că uneori noi nu avem suficientă atitudine necesară față de aceștia”, a punctat edilul.

Ceban a precizat că la Primărie s-a convenit că anul viitor să fie triplat bugetul pentru Direcția Cultură.

„Avem atîtea talente extraordinare, avem atîția oameni foarte frumoși, avem atîția oameni talentați pe care nu avem dreptul să nu îi valorificăm”, a conchis Ceban.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X