X 
Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1729

Un consilier municipal, indignat de factura la gaz pe care a primit-o

9 noi. 2022,, 14:20   Capitala
5087 2

Consilierul municipal Ruslan Verbițchi, din cadrul fracțiunii ACUM Platforma DA, se arată nemulțumit de suma primită pentru luna octombrie curent pentru factura la gaz. Verbițchi spune că prețul este mare pentru doar 42 metri cub de gaz consumați.

„Vremurile „bune” împreună cu dominatorul Spînu ne îndeamnă să economisim. De parcă nu ei au negociat contractul cu Rușii. Ne spun că sunt împotriva războiului din Ucraina și nu susțin invazia Rusească, dar factura la gaz ne demonstrează invers.

Atenție! Pentru DOAR 42 metri cubi de gaz am ACHITAT, economisind, 1229.4 lei, inclusiv TVA de 8% ce reiese 91.07 lei. Indiferent de este criză vremurile „bune” PAS își încasează dijma de la cetățeni.

Față de perioada precedenta prețul a crescut de cel puțin 3 ori și independenți de RUȘI nu am devenit ba invers cu o guvernare harvardistă.

PS: așteptăm facturile pentru luna viitoare când sunt pornite cazanele la încălzire”, scrie Verbițchi pe Facebook.


Precizăm, că de la 1 octombrie, moldovenii achită aproape 30 de lei pentru fiecare metru cub de gaze.

Anterior, șeful Moldovagaz, Vadim Ceban, a explicat că majorarea tarifului pentru consumatorii finali se datorează creșterii prețului de achiziție a gazului de la Gazprom și acumulării devierilor financiare în valoare totală de 1,871 de miliarde de lei, în acest an.

10
1
1
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий