COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un bărbat de 31 de ani cercetat penal pentru furt (VIDEO)

Un bărbat în vîrstă de 31 de ani, originar dintr-o localitate din r. Criuleni, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unui furt de bani.

La data de 24 iunie, la inspectoratul de poliție a sec. Centru, s-a adresat cu plîngere un tînăr în vîrstă de 27 de ani, comunicînd că i-a fost sustras cardul bancar de pe care au fost sustrasă suma de 7 000 lei.

Astfel, în cadrul investigațiilor forțele de ordine au stabilit că extragerea mijloacelor bănești a fost efectuată de la bancomatul amplasat pe str. Dokuceaev. Au fost ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere care au surprins bărbatul cum extrage mijloacele bănești, acesta fiind recunoscut de către partea vătămată. Totodată tînărul a comunicat că este cunoscut cu suspectul, acesta închiria o cameră în apartamentul lui.

Urmare a măsurilor întreprinse de către ofițerii secției investigare infracțiuni a IP Centru, suspectul în comiterea infracțiunii a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, comunicînd că în timp ce se afla în apartament profitînd de faptul că tînărul nu era acasă i-a sustras cardul după care a extras suma de 7000 lei de la bancomat.

Actualmente bărbatul este cercetat penal pentru furt, infracține care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de pînă la 4 ani.


Poliția Capiatalei recomandă: nu comunicați la nimeni codul de la cardul DVS bancar, nu țineți foaia cu codul cardului împreună cu cardul bancar fiindcă puteți fi deposedați și hoții cu ușurință pot extrage mijloacele bănești.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load