Un automobil furat chiar sub ochii unei secţii de poliţie

Un automobil furat chiar sub ochii unei secţii de poliţie

Caz ieșit din comun un capitală, după ce un polițist s-a trezit că automobilul personal i-a dispărut chiar din fața inspectoratului de poliție.


Incidentul a avut loc săptămîna aceasta, în fața IP Centru, de pe strada Bulgară din capitală, iar pînă la ora actuală, automobilul nu mai fost găsit.


Sursele Deschide.MD din cadrul Poliției Capitalei care au solicitat să le fie păstrat anonimatul ne-au declarat că polițistul ar fi pornit automobilul și l-a lăsat pentru cîteva minute ca să se încălzească motorul, Între timp a intrat în inspectorat să transmită niște documente la unitatea de gardă, însă cînd a ieșit, automobilul său nu mai era acolo unde îl lăsase.


Aceleași surse au mai comunicat că momentul cînd făptașul a furat automobilul polițistului a fost surprins de camerele de supraveghere. Din imagini se vede cum bărbatul iese din clădirea inspectoratului, se apropie de mașina pornită, deschide portiera, urcă și pornește într-o direcție necunoscută.


Cu cîteva minute înainte de a fura mașina polițistului, bărbatul a fost adus la inspectorat și documentat pentru o îșelăciune.


Solicitat telefonic, Dianu  Savciuc, șeful Secției Ordine Publică din cadrul IP Centru, a confirmat faptul că la data de 5 decembrie, în jurul orei 22:20, a fost furat un automobil din fața IP Centru, însă a evitat să ne spună dacă este sau nu automobilul unui polițist.


„În prezent se efectuează toate măsurile de rigoare pentru a identifica și stabili locul aflării unui bărbat în vîrstă de 53 de ani, care săptămîna aceasta, după ce a fost adus și documentat la inspectorat pentru o infracțiune, a ieșit afară și a sustras prin acces liber un automobil Hyundai Accent, din fața  IP Centru. Mai multe detalii nu vă pot comunica, dat fiind faptul că ține de secretul anchetei”, a precizat Savciuc.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load