X 

Umpleți coșul cu produse autohtone în acest weekend

29 sep. 20:30   Capitala
2733 0

Primăria Municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 30 septembrie – 01 octombrie 2023, în sectoarele Capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și tîrguri cu produse și mărfuri autohtone.

Activitățile enunțate sînt organizate cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole proaspete și de sezon.

În sectorul Botanica – Parcul „Valea Trandafirilor” – tîrg de artizanat și articole hand made.

În același sector, pe adresele: bd. Traian, 22, șos. Muncești, 170, șos. Muncești, 598 și str. Sarmizegetusa, colț cu str. Butucului - Tîrgul produselor agricole autohtone;

Pe bd. Dacia, 26 – tîrg cu produse autohtone, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.


În sectorul Buiucani, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 103, în adiacentul Cinematografului „Patria Loteanu”– Tîrgul meșterilor populari și al producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu SRL „Boldescu & Co”.

În sectorul Centru, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir - Tîrg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Ciocana – tîrguri cu produse agricole pe adresele: str. Maria Drăgan 30, colț cu str. Ciocana, str. Igor Vieru, 10/2, str. Alecu Russo, 65/1 și bd. Mircea cel Bătrîn, 42.

În sectorul Rîșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2 - tîrg cu fructe, legume și produse apicole.

Pe str. Andrei Doga, 35, str. Iazului, 1, str. Ceucari, 8, str. Albișoara, 80/5 - tîrg cu fructe și legume.

Primăria Municipiului Chișinău invită cetățenii să viziteze tîrgurile, menite să asigure consolidarea relațiilor dintre producătorii și consumatori și să promoveze mărfurile autohtone.

4
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?