TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ultimatul pentru Brînzaniuc: Trei zile pentru a da jos gardul de pe Calea Ieșilor

Priamarul general al capitalei, Ion Ceban a fost într-o vizită de inspecție pe strada Cale Ieșilor, unde săptămîna trecută au fost reluate lucrările de construcție a unui centru sprotiv, informează Noi.md.

Edilul capitalei a cerut pretorului sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc, ca în trei zile gardul din jurul terenului să fie dat jos, iar spațiul curățat.

”Astăzi am fost personal la un șantier de construcții din strada, Calea Ieșilor 55 din sectorul Buiucani. Am solicitat pretorului de sector că are un termen de 3 zile pentru a fi dat gardul jos și a curăța terenul. Am spus că nu voi tolera abuzurile din construcții. Lucrurile trebuiesc schimbate în oraș și incepem cu această adresă unde urma să fie ridicată o clădire contrar legii și în detrementul infrastructurii orașului dar și cetățenilor care locuiesc în preajmă”, a scris Ion Ceban într-o postare pe pagina sa de facebook.

Totodată, primarul a menționat că este deschis pentru a dezvolta infrastructura orașului și pentru a discuta și colabora cu constructorii, dar nu va accepta ca clădirile să crească ca ciupercile dupa ploaie.

”Sînt normele legale care trebuie de toți respectate. Sînt contra deciziilor luate pe sub masă, în favoarea cuiva și în defavoarea Chișinăului și a cetățenilor”, a scris Ceban.


Reamintim că despre inițierea construcției pe strada Calea Ieșilor, în inima unei zone verzi din sectorul Sculeanca, a scris portalul nostru de știri. Atunci, pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc a declarat pentru noi.md că lucrările de construcție vor fi oprite, iar autorizația retrasă.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load