COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Trotuarul de pe strada G. Bănulescu-Bodoni intră în reparație

Trotuarul de pe strada G. Bănulescu-Bodoni intră în reparație

Trotuarul din str.Bănulescu-Bodoni, în perimetrul bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt şi Columna, urmează să intre în curând în reparaţie.

Despre aceasta anunță primarul general al capitalei, Ion Ceban, care a solicitat agenţilor economici care comercializează acolo flori și ocupă trotuarul abuziv, să elibereze zona dedicată pietonilor. Astfel, florile trebuie să fie comercializate nu pe trotuar, dar în gherete.

„Totodată, în weekend, pe acest segment de stradă au fost curăţaţi sau tăiaţi copacii uscaţi. Acţiunile de defrişare au fost coordonate cu toate structurile de mediu.


În paralel, am solicitat ca pentru gheretele de flori din str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni să fie elaborat un proiect de modernizare deoarece sunt amplasate în centrul istoric al capitalei şi nu corespund estetic zonei date.

Ne propunem ca în anul viitor să reabilităm şi Parcul Catedralei, de aceea, este foarte important ca aspectul gheretelor de flori să corespundă noului concept de modernizare a zonei verzi”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load