Cazul Șor stiri: 594

Trei expoziții din domeniul industriei alimentare vor fi inaugurate la Moldexpo

12 mai. 17:15   Capitala
2889 0

Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” va găzdui în perioada 18 - 21 mai 2023, expozițiile „Fine food expo”, „Food technology” și „Packaging. Depot”. Evenimentele vor întruni producători din mai multe țări, inclusiv Republica Moldova, Franța, Italia, Polonia și România, transmite Moldpres.

Expozițiile revin la Moldexpo după o pauză de trei ani. Producători și distribuitori de produse alimentare, echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, cea de prelucrare, depozitare și ambalare își vor promova ofertele prin demonstrări de tehnică, acţiuni promoţionale și de caritate, master-class-uri de preparare a bucatelor, degustări de produse. Expozițiile vor ocupa pavilionul nr. 2 și cel central de la Moldexpo, dar și spațiile exterioare.

La expoziția „Food technology”, ajunsă la cea de-a XXVII-a ediție, vor fi expuse echipamente de ultimă oră pentru industria alimentară, pentru fabricarea produselor de panificație și cofetărie, utilaje multifuncționale pentru procesarea cărnii, mașini pentru tăierea fructelor și legumelor, linii de conserve, de refrigerare și altele.

Expoziția „Packagind. Depot”, ediția a XXV-a, va scoate în evidență cele mai diverse tehnologii, echipamente și materiale pentru automatizare a proceselor de producție, utilaje de depozitare, linii de ambalare, conveiere, dozatoare.

În standurile tuturor participanților „Fine food expo”, ediția a XXVII-a, se va putea gusta și cumpăra cele mai diverse produse alimentare – de la înghețată și dulciuri, până la cașcavaluri și băuturi.


Evenimentul expozițional din acest an s-a extins și va găzdui Festivalul „Street food” – un picnic gastronomic de primăvară la care vor putea fi gustate bucate tradiționale moldovenești, dar și alte delicii mai puțin obișnuite pentru Moldova.

Expozițiile vor fi inaugurate joi, 18 mai, la ora 11.00 în pavilionul nr. 2 al Moldexpo.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În Moldova au avut loc alegeri locale. Care sînt schimbările la care vă așteptați?