Traseul rutei de autobuz nr. 16 ar putea fi schimbat

 Traseul rutei de autobuz nr. 16 ar putea fi schimbat

Autoritățile municipale examinează posibilitatea schimbării itinerarului rutei de autobuz nr. 16 („Universitatea Agrară – Parcul „La Izvor”) pentru a satisface necesitățile populației din zonă, anunță Noi.md.


Declarații în acest sens a făcut luni, primarul general interimar, Ruslan Codreanu, la întîlnirea cu un grup de cetățeni din Cartierul Petricani, referitor la traseul noii linii de autobuz.


Ruslan Codreanu le-a comunicat locuitorilor de la Petricani că municipalitatea va veni cu soluții concrete pentru ajustarea itinerarului rutei nr.16, astfel încît să se țină cont de doleanțele călătorilor.


De asemenea, Ruslan Codreanu a dat asigurări că graficul autobuzelor va fi respectat, iar intervalul de circulație, în orele de vîrf, este mai mic față de programul fostei rute de troleibuz nr. 33, astfel fiind prestat un serviciu mai calitativ pentru oameni.


Precizăm că ruta de autobuz nr. 16 leagă sectoarele Rîșcani și Buiucani ale capitalei și circulă pe itinerarul fostei linii de troleibuz nr. 33, fiind lansată pe 8 februarie curent.


Pe traseu activează 3 unități, cu 18 curse/zi și un interval de 25-30 de minute în orele de vîrf. Cele două troleibuze de pe fosta rută nr. 33, efectuau doar 12 curse zilnic, cu un interval de 50-60 de minute în orele de vîrf.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load