COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Traficul rutier pe str. Tighina din capitală, închis

Traficul rutier pe str. Tighina din capitală, închis

În perioada: 19 – 23 iulie 2019 va fi întrerupt traficul rutier pe str. Tighina, pe tronsonul: str. București – str. A. Șciusev.

Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II (str. 31 August 1989, str. Tighina și str. Alexandru cel Bun).

Avînd în vedere necesitarea executării lucrărilor de pozare a rețelelor pe str. Tighina, pe tronsonul: str. București – str. A. Șciusev, în perioada de referință, circulația rutelor municipale de transport public va fi organizată după cum urmează:


Ruta de autobuz nr. 9:

Tur: - de pe str. Tighina pe str. București, str. V. Alecsandri, str. A. Bernardazzi, str. Tighina, str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Microbuze:

Rutele nr. 125 și nr. 191:

Tur: de pe str. București pe str. V. Alecsandri, str. A. Bernardazzi, str. Tighina, str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseele stabilite.

Rutele nr. 178 și nr. 192:

Tur: de pe str. Tighina pe str. București, str. V. Alecsandri, str. A. Mateevici și în continuare pe traseele stabilite.

Ruta nr. 190:

Tur: de pe str. Tighina pe str. București, str. Ismail, str. A. Bernardazzi, str. Tighina, str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sînt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load