TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Traficul rutier pe o stradă din capitală va fi întrerupt pentru o lună

Traficul rutier pe o stradă din capitală va fi întrerupt pentru o lună

Primăria municipiului Chişinău informează că în perioada: 23 iulie – 24 august va fi întrerupt traficul rutier pe str. N. Testemițanu, pe tronsonul: str. Arborilor – str. I. Inculeț.


Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a colectorului menajer-fecaloid din str. N. Testemițanu.


Avînd în vedere necesitarea executării lucrărilor, în perioada de referință, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:


Traseul rutei 9 se modifică după cum urmează:


În direcția or. Codru: de pe str. A. Mateevici pe străzile Pan Halippa, șos. Hîncești, str. Miorița, str. Grenoble și în continuare pe traseul stabilit;


retur: - de pe str. Grenoble pe str. Gh. Asachi, str. Pan Halippa, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit;


Rutele de microbuz nr. 125, 190 și 191 se modifică după cum urmează:


În direcția spre str. N. Testemițanu: de pe str. Tighina pe str. A. Mateevici, str. Pan Halippa, șos. Hîncești, str. Miorița, str. Grenoble, str. N. Testemițanu și în continuare pe traseul stabilit;


retur – de pe str. N. Testemițanu pe str. Grenoble, Gh. Asachi, Pan Halippa, Ismail și în continuare pe traseul stabilit.


Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată întreruperea de trafic rutier în perioada de referință, sînt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load