X 
Coronavirus stiri: 8130
Obiectiv european stiri: 326
Criza energetică stiri: 933

Traficul rutier pe mai multe străzi din capitală va fi suspendat. Cum va circulă transportul public

5 aug. 16:46   Capitala
1229

Traficul rutier pe stradă București, perimetrul cuprins între străzile Ismail și Ciuflea, pe stradă Lev Tolstoi tronsonul cuprins, între străzile Alexei Sciusev și București (pe o singură bandă), dar și pe stradă Mihai Eminescu, perimentrul cuprins între străzile Alexei Sciusev și București, va fi suspendat de pe 11 august pînă pe 22 august, transmite protv.

Potrivit primăriei municipiului Chișinău, măsură a fost luată în scopul executării lucrărilor de reparație a rețelelor inginerești pe străzile București și Mihai Eminescu.

În legătură cu executarea lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Itinerarul rutelor de troleibuze:

ruta nr. 17: din bulevardul Dacia pe stradă Ciuflea, bulevardul Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit.


ruta nr. 28: tur - din stradă Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni pe stradă 31 August 1989, stradă Alexandr Pușkin, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt, bulevardul Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit; retur: din bulevardul Constantin Negruzzi pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt, stradă Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

ruta nr. 34: din bulevardul Ștefan ce Mare și Sfînt pe stradă Ciuflea, cu întoarcere în stradă Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.
Autobuze

ruta nr. 23: din bulevardul Dacia pe str. Ciuflea, bulevardul Constantin Negruzzi cu virare la sensul giratoriu ,,Piață Constantin Negruzzi", bulevardul Constantin Negruzzi, stradă Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, în perioada 8 agust - 21 august va fi suspendat traficul rutier pe stradă Bulgară, perimentrul cuprins între stradă 31 August 1989 și bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a traseului termic.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sînt îndemnați să ocolească zona respectivă.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав