Traficul rutier dat peste cap în capitală. Troleibuzele, redirecționate

12 mar. 13:08   Capitala
2248 0

Regia transport electric a anunțat că, în legătură cu acțiunea de protest anunțată la 12 martie, în municipiul Chișinău, este întreruptă circulația troleibuzelor pe bulevardul Stefan cel Mare și Sfînt, de la strada Ciuflea pînă la strada Mihai Viteazul.

Astfel, rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22, 30 și 34 sînt redirecționate pe strada București, tur/retur.

Amintim că Mișcarea pentru Popor, din care face parte și Partidul „Șor”, condus de fugarul Ilan Șor, dar și PACE, condus de fostul șef adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, au anunțat o acțiune de protest pentru duminică, 12 martie, în centrul capitalei. În dimineața zilei de astăzi, liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc a declarat că formațiunea sa nu va participa la protestul din centrul capitalei. Un anunț similar a fost făcut ulterior și de Asociația „Scutul Patriei”.

Potrivit organizatorilor, mulțimea urmează să se adune în fața Parlamentului, unde va cere autorităților să achite integral facturile pentru lunile de iarnă și să spună clar "Nu războiului în Moldova".

Poliția anunță că pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt, perimetrul străzilor Mitropolit Gavriil Bănulescu Bodoni și Mihai Viteazul traficul este restricționat. Se circulă cu dificultate și pe str. Columna, același perimetru. "Evitați deplasarea pe aceste străzi. Vă vom informa când circulația va fi reluată", susțin oamenii legii.


0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий