Trafic rutier întrerupt pe strada Ciuflea

Trafic rutier întrerupt pe strada Ciuflea

În perioada 14.06.2019, ora 00:00 -17.06.2019, ora 05:00, va fi întrerupt traficul rutier pe str. Ciuflea, pe ambele sensuri de circulație, etapizat, în perimetrul str. București și bd. Ștefan Cel Mare și Sfînt.


Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului.


Avînd în vedere necesitarea executării lucrărilor de pozare a rețelelor pe str. 31 August 1989, intersecție cu str. Ciuflea, în perioada de referință, circulația rutelor municipale de transport public va fi organizată după cum urmează:


Din această cauză, şi circulaţia transportului public va suferi schimbări.


direcția spre bd. Ștefan cel Mare și Sfînt:


Troleibuze:


         Ruta nr. 22:


de pe bd. Dacia pe str. București, str. A. Șciusev, str. Mihai Viteazul, str. Columna, str. H. Coandă, str. Ion Creangă și în continuare pe traseul stabilit;


- pe traseul stabilit.


         Ruta nr. 34: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. Ciuflea, str. București, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit;


Ruta nr. 5:


de pe bd. Dacia pe str. București, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit;


Retur: - pe traseul stabilit.


         Ruta nr. 46:


De pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. Ciuflea, str. București, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit.


direcția spre bd. Dacia:


Troleibuze:


         Rutele nr. 2, nr. 22:


Retur - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. Tighina, str. București, bd. Dacia și în continuare pe traseele stabilite.


Tur – pe traseele stabilite.


         Ruta nr. 34:


         de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. Tighina, str. București, str. Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt și în continuare pe traseul stabilit;


Autobuze:


         Ruta nr. 5:


Retur: - de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. Tighina, str. București, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit;


Tur – pe traseul stabilit.


Ruta nr. 46:


         de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfînt pe str. Tighina, str. București, str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.


Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată întreruperea de trafic rutier în perioada de referință, sînt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load