COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Trafic întrerupt pe o stradă din capitală pînă pe 14 iunie

Trafic întrerupt pe o stradă din capitală pînă pe 14 iunie

Primăria municipiului Chișinău informează că în perioada: 23.05.2020 - 14.06.2020, va fi întrerupt traficul rutier pe str. Tighina, în perimetrul străzilor Columna și Mitropolit Varlaam.

Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II (str. Tighina).

În perioada executării lucrărilor pe tronsonul cuprins între străzile Columna și Mitropolit Varlaam, circulația autobuzelor de pe rutele nr. 24, nr. 31, nr. 38 și nr. 39 va fi organizată după cum urmează: de pe str. Vadul lui Vodă pe str. Ismail, bd. Dimitrie Cantemir, bd. Constantin Negruzzi, bd. Ștefan Cel Mare și Sfînt, str. Ismail și în continuare pe traseele stabilite.


Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sînt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Primăria Chişinău mizează pe sprijinul instituţiilor mass-media în vederea informării opiniei publice în timp util, pentru a evita blocajele de trafic.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load