Coronavirus stiri: 8126
Obiectiv european stiri: 322
Criza energetică stiri: 903

Trafic întrerupt pe mai multe străzi din Chișinău

29 iun. 12:32   Capitala
1462

Serviciul „InfoTrafic” al Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) reamintește conducătorilor auto că pe mai multe porțiuni de drum din Chișinău traficul este suspendat.

Astfel, în perioada 17 iunie - 1 august inclusiv, este suspendat traficul la intersecția pe strada Bulgară, tronsonul cuprins între strada 31 August 1989 și bulevardul Ștefan cel Mare, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație a traseului termic.

De asemenea, în perioada 10 iunie - 9 iulie, este sistat traficul pe strada Gheorghe Asachi, tronsonul strada Mitropolit Gurie Grosu - strada Mihail Lermontov.

Pînă la data de 4 iulie, traficul este sistat pe strada 31 August 1989, în perimetrul strada Ismail și strada Ciuflea. Potrivit responsabililor, măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere și pietonale pe artera de circulație.

Astfel, serviciul "InfoTrafic" al INSP recomandă conducătorilor auto înainte de a porni la drum să se informeze despre traseul pe care urmează să-l parcurgă, să evite porțiunile de drum și străzile aflate în reparație.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав