COVID-19 în MOLDOVA

Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” va avea loc în format online

Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” va avea loc în format online

Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură”, ajunsă la ediția a patra, se va desfășura anul acesta fără public – în format online.

Selectarea cîștigătorilor va avea loc pe o platformă electronică, în prezența unei comisii de organizare și validare a rezultatelor, care va fi constituită și din observatori independenți.

Detaliile au fost prezentate de către directorul general al întreprinderii SA „Termoelectrica”, Veaceslav Eni, într-o conferință de presă, transmite IPN.


Veaceslav Eni a menționat că modificările de desfășurare a tombolei au loc în contextul pandemiei COVID-19. În premieră, în acest an la tombolă vor fi înregistrați practic toți consumatorii. Este vorba despre acei consumatori care sînt conectați la sistemul centralizat de energie termică, care nu au datorii și care au reușit pînă pe 30 septembrie să achite consumul de energie termică integral. „Chiar dacă sîntem într-o situație epidemiologică care ne-a adus multe provocări, am decis să rămînem în continuare alături de consumatori, să le aducem un plus de bucurie de Hramul orașului Chișinău”, a spus Veaceslav Eni.

Cîștigătorilor le vor fi oferite mai multe premii speciale și anume abonamente la încălzirea locuințelor și la apă caldă. Mai exact, vor fi acordate zece abonamente de consum gratuit la încălzire și apă caldă pentru luna decembrie a acestui an. Cîștigătorii tombolei vor fi contactați de către angajații întreprinderii, iar ulterior, aceștia se vor prezenta la sediul „Termoelectrica” pentru a-și ridica premiul.

La fel ca și în edițiile precedente, angajații „Termoelectrica” nu pot participa la tombolă.

Extragerea cîștigătorilor va putea fi vizualizată online pe privesc.eu sau pe pagina oficială a companiei, miercuri, 14 octombrie, începînd cu ora 11.00.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load