COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Toate stațiile din oraș vor fi absolut noi și confortabile

Pînă la sfîrșitul primăverii anului 2021, toate stațiile de transport public din Chișinău vor fi absolut noi, confortabile, europene.

Despre aceasta pentru portalul Noi.md a declarat pretorul sectorului Rîșcani al capitalei, Vlad Melnic, răspunzînd la întrebarea locuitorii de la "Poșta Veche" privind starea deplorabilă a stațiilor de transport public, care acum nu protejează nici de vînt, nici de ploaie. Locuitorii orașului așteaptă pe bună dreptate de la autorități unele îmbunătățiri în această problemă.

Pretorul sectorului Rîșcani a reamintit că autoritățile orașului au avut o experiență proastă de cooperare cu compania Epamedia, care a obținut de la fosta conducere a primăriei capitalei toate stațiile de așteptare. În același timp, agentul economic le-a primit cu astfel de condiții, încît primăria nu avea nici un drept, ci doar obligații.

Agentul economic a luat aceste stații la balanța sa, doar le-a exploatat și nu a investit niciun ban în întreținerea lor.

”Acele vremuri au trecut. Astăzi, noul primar general a găsit limbă comună cu acest agent economic, convenind că compania va investi și va construi stații absolut noi. Avem aceeași situație acum pe strada Albișoara, unde construim drumul de la zero, împreună cu canalizarea pluvială, vor fi amenajate și stații noi. Sînt convins că toate stațiile din oraș care se află în proprietatea Epamedia sau sînt închiriate de ea, toate vor fi puse la punct și, pînă la sfîrșitul primăverii 2021, toate opririle din oraș vor fi noi, europene, confortabile”, a spus Vlad Melnic.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load