X 
Coronavirus stiri: 8130
Obiectiv european stiri: 326
Criza energetică stiri: 933

Tîrgurile cu produse autohtone revin în sectoarele capitalei

17 iun. 14:00   Capitala
1735

În acest weekend, 18-19 iunie, în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse tîrguri cu produse autohtone.

În sectorul Centru vor fi organizate iarmaroace cu fructe și legume ale producătorilor locali, pe următoarele adrese: str. V. Alecsandri, 8, colț cu strada Lacului, str. Ismail, 94, colț cu bd. D. Cantemir și str. N. Testemițanu, 30.

În sectorul Buiucani, sîmbătă, 18 iunie 2022, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 202, va avea loc Tîrgul EcoLocal, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor ECO și artizanali, producători locali cu mărfuri alimentare și nealimentare ecologice.

În sectorul Botanica, Parcul „Valea Trandafirilor", sîmbătă și duminică, 18-19 iunie 2022, A.O. "Copii Ploii", va organiza un tîrg cu produse alimentare și suvenire.

În sectorul Rîșcani, pe str. Matei Basarab, 1, bd. Moscova, 21, vizavi de str. Matei Basarab, 6 și pe str. M. Costin,13/1, lîngă Scuar, vor avea loc tîrgurile producătorilor autohtoni, organizate de Pretura de sector.


De asemenea, pe Calea Orheiului 109/2, va fi organizat tîrgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

Acțiunile au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse de calitate, dar și susținerea producătorilor autohtoni.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав