Termoelectrica a rezolvat cu succes avaria din bd-ul Dacia (VIDEO)

Termoelectrica a rezolvat cu succes avaria din bd-ul Dacia (VIDEO)

Echipele de intervenție ale Termoelectrica S.A. au încheiat cu succes lucrările de reparație a tronsonului avariat de rețea termică  din bd-ul Dacia, 14, depistat în după-amiaza zilei de ieri, scrie Noi.md. 


Specialiștii întreprinderii au lucrat  în regim non stop, mai bine de 10 ore, pentru remedierea cît mai rapidă a situației, astfel încît blocuri afectate de deconectarea  de la încălzire și apă caldă să fie reconectate în regim de urgență.


Operaţiunea a fost una dificilă din cauză că avaria a fost produsă  într-o zonă împînzită cu cabluri sub tensiune, iar în apropiere se afla un canal de apă pluvială și un sistem de canalizare. Muncitorii au fost nevoiți să efectueze manual lucrările de descoperire a traseului termic, timp de patru ore.


Totodată, din cauza faptului că avaria a fost produsă într-un suport fix procesul de instalarea a noii porțiuni de conductă a fost unul dificil, fiind înlocuit în total peste 8 metri de țeavă.


Pe parcursul nopții, mai exact pînă la ora 04:00, toate blocurile afectate de deconectare au fost reconectate la serviciile de încălzire și apă caldă.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load